qui som
  Ofertes

 

  instalacions
  logistica
  on estem
  productes
  Contacte

Avda. País Valencià, 5 - 46266 Antella (Valencia) Tel. 96 259 50 53 Fax. 96 297 41 10 dispardo@dispardo.es

Avís legal  

  Política de privacitat.

   En compliment de la llei LSSI, l'informem que aquest espai web està gestionat per Dispardo, SL

  Dispardo, S.L. compleix amb la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal.

  Les dades de caràcter personal que es recullen a través dels formularis de registre de clients de la web de Dispardo, SL s'inclouen en fitxer automatitzat personalitzat. La recollida i el tractament de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que en el seu cas s'estableixi amb Dispardo, SL així com la gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que se'n derivin.

   Per garantir la seguretat d'aquestes dades, Dispardo, SL adopta les mesures d'índole tècnica i organitzativa exigides a la LOPD, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament i accés no autoritzat.

   L'usuari podrà exercir els drets reconeguts a la LOPD, d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari dirigint-se a Dispardo, SL a través del formulari de contacte o per correu postal al Carrer Avda del País Valencià, 5 - 46.266 Antella (València).

pots de vidre amb pasta arros farina
cervesa en gerres de vidre
cigrons
llauna conserca